matrjos creates

Halloween tematikák - 2. rész - A megunhatatlan denevérek

2023. október 28. 09:27 - Matrjos

img_1627.jpg

A denevérek a hátborzongató hírnevüket, főleg a filmek miatt szerezték. Alapjában ijesztő kinézetűek, de nem veszélyesek. Mégis, az állatkert denevérlakjába se lépne be senki szívesen. De a gyümölcsevő denevérek között is van egy fura érzésünk, hogy nem vagyunk biztonságban. És mivel a Halloween dekorációk ezekre épülnek, így mutatok néhány denevéres dolgot, ami nálunk volt az utóbbi években.

Az első egy egyszerű wc papír gurigából és fekete kartonpapírból készített denevér. Talán 4 volt a nagyobbik, mikor készítette. Azóta is kikerülnek minden évben a szobájába :)

img_1749.jpg

A másik örök kedvenc, az ablakba ragasztható kartonpapír denevérek. Mi ezt vettük, de egyszerűen rekonstruálható is kartonpapírból.

A Tigerben vettünk egyszer átlátszó lufit, ami tele volt pici denevérekkel. Miután kipukkadt a lufi, megtartottam a kicsi denevéreket és néhány ágacskára ragasztva önálló dekorációvá avanzsált.

img_1743.jpg

Tökünk is volt denevéres persze. (Talán az egyik legnagyobb kedvencem.) Íme:

img_1605.jpg

Az étel kapcsán bajban voltam. Nem volt olyan kimeríthetetlen a tárház, mint a szellemnél. Az első gondolatom cakepop volt szárnyakkal. Fekete csokiba mártott lekváros tésztagolyó, plusz két kicsi fekete ostyaszárny. De a cake pop gluténmentesen nagyon macera és nekünk úgy kellett volna megcsinálni. Arról, hogy ostya nincs még sima sem, nemhogy fekete gluténmentesen, ne is beszéljünk.

Így jött az alternatíva. Kisebbik lányom nagy kedvence a Reese's, ami szerencsére gluténmentes. Így gluténmentes Oreo-ból (igazi neve Schar - Chocolate O's) készítettem el. A szárnyakat próbáltam olyan cakkosra tördelni, mint a denevéreknek van. A szemek fehér fondanttal és direkt ételekhez való filctoll pöttyel készült.

img_3129.jpg

A végére pedig egy cuki kis denevér :)

img_1398.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://matrjoscreates.blog.hu/api/trackback/id/tr4318244999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása